Kreativa utskottet

Kreativa utskottet VT18
Dusica Antic
 

LÄR KÄNNA DUSICA, termin 4 -Lund

Namn: Dusica Antic (Dusse)

Ålder: 20 år gammal

Reppar: Malmö

Hade Dusica fått välja ett citat att följa resten av livet hade det varit:

”Man måste bara dö”

Citatet menar hon stämmer, eftersom att vi inte måste något här i livet (vi bör betala räkningarna och äta mat annars blir det konsekvenser, men ni hänger med). Dusica berättar att hon inte tycker vi ska låsa fast oss på en massa måsten utan göra det som känns bra och rätt!

Dusica gillar solen och choklad. Även Shrek, den filmen kollar hon på en gång i veckan. Men bara Shrek 1 (väldigt viktigt). Hon gillar inte att bli väckt på helgen och inte heller kapris.

Hade hon behövt äta en maträtt resten av livet hade det varit pappas pannkakor. Alla dagar i veckan! Med Nutella och krossade kex.


Vad är mina uppgifter?
I det kreativa utskottet är det endast fantasin som sätter gränserna!
Här arbetar vi bland annat med bild och formgivning, layout, reklam, affischering, PR och att införa mer musik, dans och kultur på Socialhögskolan och till sektionens evenemang. Det finns obegränsade möjligheter att i framtiden arbeta med t.ex. foto, film, inspelning, konst, sektionens kanaler på sociala media, eller det som inspirerar just dig!
Under den senaste tiden har bland annat picknick med livemusik, temasittningar med tjusig dekor och roliga lekar anordnats med hjälp av det kreativa utskottet.

Vill du engagera dig eller har du idéer du inte kan vänta med att sjösätta? Ta då kontakt med ansvariga för kreativa utskottet!

Mejl: kreativ.socionom@samvetet.lu.se

 

Är du intresserad av att söka denna posten till VT18? Hör av dig till val.socionom@samvetet.lu.se