ons 25 sep.

|

Sparbanken skåne arena

Framtidsmässan 2019 Lund

Nu kommer Framtidsmässan ÄNTLIGEN till Lund - Sveriges största karriärevent för och om offentligt sektor.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Framtidsmässan 2019 Lund

Tid och plats

25 sep. 2019 10:00 – 15:00

Sparbanken skåne arena, Stattenavägen 25, 222 28 Lund

Om evenemanget

Välkommen till Framtidsmässan 2019 i Lund!

--English below --

Nu kommer Framtidsmässan ÄNTLIGEN till Lund - Sveriges största karriärevent för och om offentligt sektor. Framtidsmässan är en heldag där universitet- och högskolestudenter samt nyutexaminerade får träffa arbetsgivare i offentlig sektor från hela landet. Hämta ut din gratisbiljett redan idag!

Ta chansen att träffa arbetsgivare inom kommuner, myndigheter och region. Det finns otroligt många karriärmöjligheter inom offentlig sektor och detta är ett perfekt tillfälle att fixa sommarjobbet, jobbet eller praktiken. Arbetsgivare med starkt samhällsengagemang ser fram emot att träffa dig!

Under dagen bjuds det även på högklassig underhållning från bland annat:

- Amanda Colldén och Anna Dahlbäck från succépodden Alla Våra Ligg som kommer att föreläsa om ”Orgasmglappet”.

- Efter studenternas önskemål kommer vi att avsluta dagen med en exklusiv spelning med Linnea Henriksson. Det kommer att tävlas ut VIP-biljetter, håll utkik i våra och medarrangörernas kanaler för en möjlighet att säkra din plats!

PSSSST.. Vi kommer lotta ut en Liggboxen med temat utforskande sex i samband med Alla Våra Liggs föreläsning! Liggboxen har Amanda och Anna fyllt med produkter som är perfekta för att utveckla sin relation till 2.0!

***ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT BESÖK***

VAD: Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor VAR: Sparbanken Skåne Arena, Lund NÄR: Onsdagen den 25 september, kl. 10:00-15:00 HUR: Framtidsmässan är GRATIS! Allt du behöver är att hämta ut din gratisbiljett här: https://www.offentligsektor.nu/event

Se filmen från Framtidsmässan 2018 här: https://www.youtube.com/watch?v=1Dlnwa4x2P4

Se Framtidsmässans hemsida här: https://www.xn--framtidsmssan-jfb.com/

Framtidsmässan i Lund arrangeras i samarbete med Lunds kommun, Malmö stad, Lunds Naturvetarkår, Studentkåren Malmö, Samhällsvetarkårens Helsingborgssektion Agora, Socionomsektionen, Medicinska Föreningen Lund-Malmö sam