top of page
Sök
  • Skribentens bildSocionomsektionen

Gå med i Socionomsektionens styrelse HT20!

Är du sugen på att engagera dig i något, men vill inte att det ska ta upp all din tid? Vill du vara med och ordna sittningar och andra sociala event, eller vill du kanske vara med och påverka kvalitén på vår utbildning (eller både och)? Gillar du god fika, kaffe och gött häng? Då är Socionomsektionens styrelse något för dig!


Ansökan är nu öppen till styrelsen HT20! Information om varje post finner du här på hemsidan under fliken "Vår verksamhet" --> "Styrelsen".


Hur ansökan går till:

- Fundera ut vilken post du vill söka.

- Skicka iväg ett mail till val.socionom@samvetet.lu.se, med ditt namn samt vilken post du söker. Detta ska göras innan 31/3!

- Invänta svar med tid för intervju.

- Gå på intervjun vid avsagd tid.

- Klart!


Efter att valberedningen har hållit i intervjuer kommer de att nominera en person för varje post som sökts, som de tycker passar bra för posten. Dessa nomineringar släpps den 15/4. Varje post tillsätts dock först på Stormötet den 22/4. Vill du motkandidera på en post du inte blivit nominerad till så ska detta meddelas till valberedningen senast den 20/4. På Stormötet har du även chansen till att söka en post på plats, om den står vakant. Vi rekommenderar dock alla att söka en post innan, för risken finns att alla poster redan har nomineringar vid tiden för Stormötet.


Har du några frågor kan du alltid skicka ett mail till val.socionom@samvetet.lu.se.


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Under hösten arrangera socionom sektionen en välmående vecka. Varje dag fick studenter ta del av olika evenemang och tips till en bättre hälsa. Denna vecka blev mycket uppskattad, är du nyfiken på vad

bottom of page