Sök
  • Socionomsektionen

Hej alla fina socionomer (och därmed fellow samhällsvetare)!

*Info in English in the link bellow*


Här kommer en enkät som det skulle vara grymt om ni fyller i! Det är kopplat till arbetsmarknaden och det bryr vi ju oss ganska mycket om, eller hur!


På uppdrag av den samhällsvetenskapliga fakulteten bedriver studenter från statistiska institutionen en undersökning för att kartlägga hur väl utbildningen för olika samhällsvetare knyter an till arbetsmarknaden. Undersökningen kommer ge ett beslutsunderlag för var och hur fakulteten och kåren ska rikta sina ansträngningar för att vidare förbättra för alla samhällsvetandes studenter.

Undersökningen är helt frivillig men ni sitter på ovärderlig erfarenhet i egenskap av att vara studenter och vi uppskattar att ni lägger ner tid på att hjälpa oss, dina kursare och framtida socionomstudenter!


Vi och studenterna från statistiska institutionen tackar för er tid och deltagande!


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSemjkzy2cYpRM5M3H3xdDSGeIO0MHjhneVyin8gERqOYeEj-A/viewform


6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Stormöte 12e maj, kl 17:00

Den har blivit dags för Socionomsektionen stormöte! Sektionens nya styrelsemedlemmar för höstterminen kommer väljas in, motioner röstas på och sektionens verksamhet under den gångna terminen kommer pr

Information till masterstudenter!

Socionomsektionens valperiod har precis dragit igång och vi söker nu studenter med alla möjliga erfarenheter från utbildningen som vill börja engagera sig! Är du masterstudent och intresserad? Läs gär