top of page
Sök
  • Skribentens bildSocionomsektionen

Kolla vad en av våra fina sponsorer har på gång!

Vision erbjuder Sverigeunik utbildning inom feministisk digitalisering.


Visste ni att världens första datorprogrammerare var en kvinna? Och att det även var en kvinna som utvecklade den första persondatorn? Varför har digitaliseringen då blivit en manlig domän?


Nu ska vi ändra på det!


Under våren 2021 ordnar Vision Sveriges första kurs i feministisk digitalisering. Utbildningen riktar sig till studentmedlemmar som pluggar till personalvetare, beteendevetare eller socionom.


Om du inte är medlem är det mycket lätt att bli det till en kostnad på 100 kr för hela studietiden. Medlemskapet är inte bindande och gäller endast för tiden som du studerar. Medlemskap tecknar du enkelt på www.vision.se/blistudentmedlem.


Tanken med utbildningen är att ge er som kan tänka sig en karriär inom offentlig sektor en förståelse för ett antal spännande områden inom digitalisering – med ett genomgående fackligt och feministiskt perspektiv.


Tre övergripande teman löper genom utbildningen

· Artificiell, digital etik och egalitär teknik

· Hjärna, hjärta, maskin

· Digitalt ledarskap och fackligt arbete


Ansökan

Ansökningsperioden är öppen mellan 12 november - 6 december 2020. Ansökningsformulär och övrig information om utbildningen finns på vision.se/feministiskdigitalisering


Ta chansen och ansök till denna Sverigeunika utbildning redan idag!
7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Handlingar till stormöte HT23

Nästa vecka är det dags för Socionomsektionens stormöte! Nedan finner ni handlingarna till stormötet, däribland nomineringarna till styrelsen VT24. Samtliga socionomstudenter vid Lunds universitet är

Comentarios


bottom of page