top of page
Sök
  • Skribentens bildSocionomsektionen

Lite söndagsångest? Här är två tips som kanske kan pigga upp!

Tips 1!

Podden Kunskapsluckan behöver nya taggade studenter som driver den, så är du en Sopa som gillar att prata samt bredda kunskapen om brukarperspektivet är du perfekt för det här! I podden samtalar ni med personer med egna erfarenheter av att ha mottagit välfärdstjänster.

Du behöver inga förkunskaper, men har du egna erfarenheter av att ha tagit emot någon form av välfärdstjänster är det ett plus. Du ska kunna driva podden i 2 terminer. Podden är studentledd via Socialhögskolan och utgår från Campus Hbg, men även Lundastudenter är välkomna!

Är du intresserad (klart du är!), så skicka din ansökan till kunskapsluckanpodd@gmail.com med:

- En beskrivning av vem du är

- Varför du vill vara en del av kunskapsluckan

- Relevanta erfarenheter som du vill att vi ska veta om


Är du lite osäker så ta en kik på videon de förra projektledarna Amanda och Louise spelat in!


Tips 2!

Vi la upp en jobbannons på vår jobbsida för ett litet tag sen, men här är den igen ifall någon missat! https://www.livsmedelsakademin.se/arkiv/vi-soker-studentmedarbetare-som-vill-bekampa-undernaring-hos-aldre/

Vill du ha koll på alla jobbtips som kommer in till oss eller tipsa om något själv, så gå med i gruppen “Socionomprogrammet på Lunds universitet: Tips och förslag för jobbsökande”


Fritt fram att dela detta i era klassgrupper på facebook också!


Ha en fortsatt mysig söndag nu!



2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Handlingar till stormöte HT23

Nästa vecka är det dags för Socionomsektionens stormöte! Nedan finner ni handlingarna till stormötet, däribland nomineringarna till styrelsen VT24. Samtliga socionomstudenter vid Lunds universitet är

bottom of page