Sök

Tips 1!

Podden Kunskapsluckan behöver nya taggade studenter som driver den, så är du en Sopa som gillar att prata samt bredda kunskapen om brukarperspektivet är du perfekt för det här! I podden samtalar ni med personer med egna erfarenheter av att ha mottagit välfärdstjänster.

Du behöver inga förkunskaper, men har du egna erfarenheter av att ha tagit emot någon form av välfärdstjänster är det ett plus. Du ska kunna driva podden i 2 terminer. Podden är studentledd via Socialhögskolan och utgår från Campus Hbg, men även Lundastudenter är välkomna!

Är du intresserad (klart du är!), så skicka din ansökan till kunskapsluckanpodd@gmail.com med:

- En beskrivning av vem du är

- Varför du vill vara en del av kunskapsluckan

- Relevanta erfarenheter som du vill att vi ska veta om


Är du lite osäker så ta en kik på videon de förra projektledarna Amanda och Louise spelat in!


Tips 2!

Vi la upp en jobbannons på vår jobbsida för ett litet tag sen, men här är den igen ifall någon missat! https://www.livsmedelsakademin.se/arkiv/vi-soker-studentmedarbetare-som-vill-bekampa-undernaring-hos-aldre/

Vill du ha koll på alla jobbtips som kommer in till oss eller tipsa om något själv, så gå med i gruppen “Socionomprogrammet på Lunds universitet: Tips och förslag för jobbsökande”


Fritt fram att dela detta i era klassgrupper på facebook också!


Ha en fortsatt mysig söndag nu!Nästa vecka har vi i sektionsstyrelsen möte både med institutionen och fakulteten vilket är jättefina möjligheter att framföra åsikter om utbildningen. Det skulle vara guld värt om ni svarade på denna korta enkät! Det hjälper oss påverka utbildningen åt det håll NI vill!


Stort tack och ha en jättefin helg nu och håll utkik efter fler inlägg med roligheter som är på gång!


https://sv.surveymonkey.com/r/Y2MPNWMGå på digitala karriäreventet Framtidsmässan 20 oktober!

Framtidsmässan har de senaste sju åren varit en mötesplats för studenter och nyexade över hela Sverige för att lära sig mer om offentlig sektor, söka jobb, få praktikplatser, skriva uppsats och för att få mer kontakt med yrkeslivet. I och med Covid-19 kommer Framtidsmässan att istället ske virtuellt via ett riktigt bra digitalt verktyg där studenter och arbetsgivare får möjlighet att mötas online.

Vad kan du göra på en digital mässa? I princip precis samma som på en vanlig mässa! Använd din dator eller mobil för att:

- Chatta direkt med arbetsgivare från hela Sverige (med eller utan video)

- Söka jobb eller praktikplats

- Hitta inspiration till examensarbete eller uppsatsämnen

- Gå på webbinarium om relevanta ämnen såsom karriärtips, retoriktips, skriva CV/personligt brev, LinkedIn

Det är givetvis gratis att delta! Registrera ditt konto redan idag via denna länk: https://v2.virtualrecruitmentdays.com/Framtidsmassan?fbclid=IwAR3mvhOa_h1wvtaAYInSBrhStw3xISjQrlxTlOWm44TKDKNRruUd53HKoqQ

Gå med i Facebookevenemanget för att hålla dig uppdaterad: https://www.facebook.com/events/654591348507118


Kul va! Ses där (fast online då)!©2020 Samhällsvetarkårens socionomsektion