Sök

Distansundervisningen rullar på och campus är stängt. Detta innebär att sektionsrummet på Socialhögskolan där styrelsen vanligtvis håller hus för att svara på eventuella frågor också är stängt.


Men ni kan självklart fortfarande nå oss!

Vid frågor kan ni mejla ordförande på ordf.socionom@samvetet.lu.se eller kika runt här på hemsidan för mer information!


Ta hand om er!

Novischgeneralerna och alla vi andra socionomstudenter (sopor, som ni hittar på sopis) önskar er jättevälkomna till Socialhögskolan i Lund och på Campus Helsingborg!


Massa info hittar ni här på vår hemsida under "Våra utskott" --> "Novischeriet", där finns välkomstbrev, en novischguide, bilder och filmer! I välkomstbreven hittar ni till exempel datum och hur upplägget för novischperioden kommer se ut.


Hett tips är att gå med i era klassgrupper på facebook där det också kommer massa info och som ni under hela utbildningen kan använda för att peppa och hjälpa varandra. Den i Lund heter SOPA11VT21LUND och den i Hbg heter SOPA11VT21HELSINGBORG.


Har du specifika frågor om novischperioden, så mejla generalerna på novischeri.socionom@samvetet.lu.se

Vill du ha mer pepp nu på en gång så följ Sopiskompisar på insta!


Återigen, välkomna önskar novischgeneralerna (bilden) och resten av oss sopor!Igår hade HT20-styrelsen överlämning med VT21-styrelsen. Det är alltså dags att tacka för oss och önska den nya styrelsen lycka till!


Den här terminen har varit präglad av Corona, men trots det innehållit massa annat! Vi har haft en novischperiod, klädbytardag, styrelsemöten, stormöte, AW, jobbat med studentärenden, startat nya samarbeten och haft en härligt intensiv musikhjälpenvecka! Och lite till :)


Vi tackar för att vi har fått vara er styrelse den här terminen, vi har lärt oss massor och haft väldigt roligt. Vi välkomnar den nya styrelsen som består av en ultimat mix av fantastiska sopor och önskar dem och er alla lycka till VT21 och hoppas att ni får en riktigt kul termin!1/15

©2020 Samhällsvetarkårens socionomsektion